ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επιτέλους... Πουλίδο!

Επιτέλους... Πουλίδο!
Πουλίδο WWW.IMAGO7.ORG

Ήρθε η ώρα του Άλαν Πουλίδο στον Λεβαδειακό. Ο Μεξικανός επιθετικός είναι στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Σταντ μπάι οι Βοιωτοί λόγω καιρού στην Τρίπολη.

Επιτέλους... Πουλίδο! Ο Μεξικανός επιθετικός του Λεβαδειακού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος, το Σάββατο (28/2, 16.00) στην Αρκαδία.

Ο 23χρονος για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα θα μπει σε ρυθμούς αγώνα, έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να ματαιωθεί το ματς, καθώς στην Τρίπολη υπάρχει κακοκαιρία. Στον Λεβαδειακό περιμένουν ενημέρωση από τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας σχετικά με την τύχη του ματς.

Στο μεταξύ, η ομάδα της Βοιωτίας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που της είχε γίνει, αναφορικά με το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτή οι ''πράσινοι'' ανέφεραν: '' Αναμενόμενη αθώωση.

Συζητήθηκε χθες η κλήση της ομάδας μας στην πειθαρχική επιτροπή της Super League για τον αγώνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα μας απαλλάχθηκε με ψήφους 3-0 λόγω μη ύπαρξης κανενός στοιχείου''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ