ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επιστροφή για Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Ουόν στον Λεβαδειακό

Επιστροφή για Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Ουόν στον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενισχυμένος ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Πλατανιά με την ομάδα του Μάντζιου να θέλει την επιστροφή στις νίκες.

Με τους Τριποτσέρη και Μουλόπουλο που εξέτισαν την τιμωρία τους και τον Ουόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα υποδεχθεί ο Λεβαδειακός την Κυριακή το απόγευμα τον Πλατανιά. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Τόπι, Στάθη, Τσουρίκοφ, Ουόν, Μεντί, Μουλόπουλο, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Παππά, Μερεμπασβίλι, Μάντζιο, Γιακουμάκη και Μπεν. Εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Μάγκας, Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι.

Μοίρασαν αυτόγραφα οι Βοιωτοί

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι του Σαββάτου αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Μάντζιο, Γιακουμάκη, Μπεν και Ατζαγκούν συνοδευόμενη από στελέχη της ΠΑΕ παραβρέθηκαν στο κατάστημα της Forthnet στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο του event «Μία πόλη. Μία ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία!» που διοργανώνουν η Forthnet και τα κανάλια novasports, υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας, που είχαν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το κατάστημα.

Photo Credits: Action images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ