ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει ο Τριποτσέρης, παραμένουν τρεις εκτός στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τριποτσέρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Παραμένουν εκτός οι Λεονάρντο, Ομπιόρα, Γιουσούφ.

Με μια προσθήκη σε σχέση με το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ θα υποδεχθεί ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο τη Κυριακή το βράδυ.

Ο Ζοζέ Ανιγκό έχει στην διάθεση του τον Θοδωρή Τριποτσέρη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και συμπεριλήφθηκε στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Δεν συνέβη το ίδιο με τον Λεονάρντο που παραμένει τραυματίας ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι Νουάνκο Ομπιόρα και Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ατρόμητο εντός έδρας (Κυριακή 29/4/2018 – 19.00).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες: Επασί, Σωτηρίου, Τριποτσέρη, Ζαραδούκα, Φαβάρο, Αντιλεού, Τσαμπούρη, Καραχάλιο, Καλτσά, Νιάς, Σουμπίνιο, Καθάριο, Ιωαννίδη, Γιακουμάκη, Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι, Νίκα, Ντιόγκο".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ