ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επασί: "Ψευδή όσα λένε για τον πρόεδρο του Λεβαδειακού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 24χρονος Γάλλος γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί, υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι όσα είχε διαβάσει για την ομάδα της Βοιωτίας και τον Γιάννη Κομπότη αποδείχθηκαν ψευδή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στη Βοιωτία με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ο 24χρονος Γάλλος τερματοφύλακας των "πρασίνων", Ντεβί Επασί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Footballski.fr" υποστήριξε ότι όσα είχε διαβάσει πριν έρθει στην Ελλάδα για την ομάδα και τον Γιάννη Κομπότη αποδείχθηκαν ψευδή, έπλεξε το εγκώμιο του Ζοζέ Ανιγκό κι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν κεκλεισμένων των θυρών, καθώς περίμενε διαφορετική ατμόσφαιρα.

"Όταν έμαθα ότι θα πάω για προετοιμασία εκεί (στον Λεβαδειακό), διάβασα λίγο για ο,τι έλεγαν για την ομάδα και τον πρόεδρο. Δεν ήταν θετικά πράγματα, αλλά ειλικρινά, τα βρίσκω ψευδή. Από στιγμή που έφθασα στη Λιβαδειά, όλα έχουν εξελιχθεί θετικά. Δεν γνωρίζω τι συνέβη στο παρελθόν, αλλά από τη στιγμή που είμαι εδώ δεν συνέβη κάτι.

Διάβασα τη συνέντευξη του Καπό. Είναι η εμπειρία του, όπως την έζησε. Αλλά, δεν ζούμε όλοι το ίδιο πράγμα. Η ομάδα με έχει υποδεχθεί σούπερ. Τους το αναγνωρίζω", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Ζοζέ Ανιγκό: "Ο Ζοζέ Ανιγκό είναι ένας προπονητής που πάντα θέλει να νικά. Το έχει μεταφέρει στην ομάδα, γιατί όταν μιλάω με παιδιά που ήταν στην ομάδα την περασμένη χρονιά βλέπουν ότι είναι κάτι που βγαίνει. Αυτή η χαρά. Μου έχουν πει ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία.

Γι' αυτό τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα από την αρχή της σεζόν. Τα αποτελέσματα οφείλονται σε αυτή τη νοοτροπία. Αλλά, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Έχουμε παίξει έξι ματς και η σεζόν είναι μακρά. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτήν την πορεία μέχρι το τέλος.

Ο Ανιγκό στις προπονήσεις είναι ήρεμος. Είναι δίκαιος, σου δίνει την εντύπωση ότι δεν του αρέσουν οι αδικίες. Κατά τη γνώμη μου, εκεί (ερωτάται για τη φάση με τον Λουτσέσκου) ήταν ενώπιον αδικίας, γι' αυτό είχε εκείνη την αντίδραση. Είναι φυσιολογικό να είναι έτσι στον πάγκο. Στη Γαλλία και με το βιογραφικό που έχει θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες σε όχι κακές ομάδες".

Για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: "Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα βάλει συγκεκριμένους στόχους. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που βλέπει το ματς ένα-ένα. Το ποδόσφαιρο είναι έντεκα άνδρες εναντίον έντεκα ανδρών. Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, είτε παίζεις με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, είτε με την πέμπτη ομάδα της Λιθουανίας είναι το ίδιο. Δεν έχω δει εύνοια υπέρ κάποιας ομάδας. Απογοητεύτηκα γιατί το Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός ήταν κεκλεισμένων γιατί περίμενα μεγάλη ατμόσφαιρα."

Για τον Μπραντάο και τη ζωή στη Λιβαδειά: "Ο Μπραντάο δεν είναι σταρ, δεν έρχεται με ύφος. Είναι ένα μέλος της ομάδας, όπως όλα τα άλλα. Μιλούν πολλοί αγγλικά στο Λεβαδειακό. Υπάρχουν Γάλλοι και Βραζιλιάνοι, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας γίνεται στα αγγλικά.

Επικοινωνούμε καλά. Η μικρή γαλλική "αποικία" στην ομάδα με βοήθησε. Όταν πηγαίνεις σε μια ξένη χώρα και δεν γνωρίζεις κάποιον είναι σημαντικό. Ο Τζάκσον Μεντί με έχει βοηθήσει. Όλα πηγαίνουν καλά.

Η Λιβαδειά είναι μικρή πόλη, φιλόξενη και οικογενειακή. Όταν προχωράμε στο δρόμο, μας σέβονται. Με σταματούν στο δρόμο. Είμαστε μία ώρα από την Αθήνα και έχει συνέχεια πτήσεις".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ