ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επασί: "Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα κόντρα στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο MVP του Λεβαδειακού στον αγώνα με τoν Ολυμπιακό, Ντεβί Επασί, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και υποστήριξε πως ο τελικός νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν παρέλειψε να "πλέξει" το εγκώμιο του Ζοζέ Ανιγκό. (AUDIO)

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο MVP του Λεβαδειακού στον αγώνα με τους "ερυθρολεύκους", Ντεβί Επασί, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη, όπου και μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του, τον Ζοζέ Ανιγκό, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πως ήρθε στο Λεβαδειακό: "Ο κ. Ανιγκό μίλησε με τον ατζέντη μου, μετά με εμένα, και μου πρότεινε να δοκιμαστώ στην ομάδα. Από τη στιγμή που το αποδέχτηκα όλα ήταν απλά. Πήγα στο Καρπενήσι, τον έπεισα και με απέκτησε ο Λεβαδειακός".

Για τον Ζοζέ Ανιγκό: "Είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και καλός προπονητής. Τον ήξερα από τη Μαρσέιγ στην οποία είχε κάνει πολύ καλή δουλειά, οπότε όπως ήταν λογικό, μου άρεσε η προοπτική να δουλέψω μαζί του".

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: "Όλα πάνε καλά, από τη στιγμή που παίζω. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία. Είμαι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε μία όμορφη χώρα".

Για τα όνειρά του: "Θέλω να βελτιώνομαι κάθε ημέρα και να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Πρώτα, όμως, θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά να δούμε τι θα κάνουμε".

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, το Σάββατο: "Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά κι εμείς δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας: "Ο Τζίτζι Μπουφόν".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ