ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εμπλέκουν Στόεβ με Λεβαδειακό

Εμπλέκουν Στόεβ με Λεβαδειακό
Στόεβ

Η συμφωνία του Λεβαδειακού με τον Γιάννη Χριστόπουλο δεν έχει ανακοινωθεί και ενώ στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του Βούλγαρου Στόικο Στόεβ, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στη Λέφσκι Σόφιας.

Το όνομα του προπονητή Στόικο Στόεβ εμπλέκουν οι Βούλγαροι με τον Λεβαδειακό. Οι συζητήσεις των Βοιωτών με τον Γιάννη Χριστόπουλο ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό ο 53χρονος Στόεβ είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιβαδειάς.

Την τελευταία διετία ήταν ο τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας, ενώ τη σεζόν 2013-2014 ήταν στη Λουντογκόρετς. Στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στη Λοκομοτίβ Σόφιας, ενώ κοούτσαρε την Κ17 της Βουλγαρίας και τις Akademik Svishtov, Chavdar Etropole, Sportist Svoge, Minyor Pernik, Montana.

Ως ποδοσφαιριστής ο Στόικο Στόεβ έπαιξε για εννέα χρόνια στη Λοκομοτίβ Σόφιας, ενώ πέρασε και από την Ελλάδα. Από το 1989 μέχρι το 1992 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό. Οι Βούλγαροι μάλιστα έχουν προχωρήσει το θέμα με τον Λεβαδειακό, αφούν γράφουν ότι ο 53χρονος είναι στην Ελλάδα για συζητήσεις.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ