ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Έκοψαν" Τσιντώτα στον Λεβαδειακό

"Έκοψαν" Τσιντώτα στον Λεβαδειακό
Τσιντώτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Παναγιώτη Τσιντώτα αναμένεται να αναχωρήσει για το Καρπενήσι η αποστολή του Λεβαδειακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ανέλπιστη εξέλιξη για τον Κατερινιώτη γκολκίπερ.

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα την περασμένη σεζόν στον Λεβαδειακό. Ήταν βασικός στα πρώτα παιχνίδια και εντέλει κατέγραψε 19 συμμετοχές με τους Βοιωτούς. Το Σάββατο (9/7), σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ειδοποιήθηκε ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι μια ανέλπιστη εξέλιξη αυτή για τον 23χρονο Κατερινιώτη γκολκίπερ, καθώς μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Βερέμκο αναμενόταν να είναι ο βασικός κίπερ ή έστω αναπληρωματικός, σε περίπτωση που η ομάδα κινούνταν για πιο έμπειρο γκολκίπερ. Το συμβόλαιο του Τσιντώτα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι στην ομάδα της Βοιωτίας...

Δύσκολο του Καπνίδη

Δύσκολα θα προχωρήσει για τον Λεβαδειακό η περίπτωση του Αντώνη Καπνίδη. Προ ημερών διαβάσατε ότι ο 24χρονος επιθετικός ήταν στη λίστα των "πρασίνων", αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επήλθε συμφωνία στις συζητήσεις που έγιναν.

Πήρε Δασκαλάκη

Ένα ακόμα τερματοφύλακα απέκτησε ο Λεβαδειακός. Η αναφορά στον Τάσο Δασκαλάκη, ο οποίος προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο πέρυσι στη Football League κατέγραψε 6 συμμετοχές. Παλαιότερα έχει περάσει από Πλατανιά (1 συμμετοχή) και Εργοτέλη (-). Η ανακοίνωση:

"Θωρακίζει το μέλλον της η ομάδα μας εντάσσοντας στο ρόστερ της κάτω από τα γκολπόστ τον 21 έτους και 1.90 ύψους τερματοφύλακα,Αναστάσιο Δασκαλάκη. Ο Δασκαλάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν,στον Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη. Η διοίκηση και το τεχνικό team,τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια του Λεβαδειακού και του εύχονται ολόψυχα να επιτύχει τους στόχους του".

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ