ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έφυγε και ο Καλτσάς από τον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος συμφώνησε με τους Βοιωτούς για τη λύση του συμβολαίου του.

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί και ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος ακολούθησε τον δρόμο των Σωτηρίου και Ζαραδούκα που επίσης είχαν μείνει ελεύθεροι τις προηγούμενες μέρες.

Ο μέσος των Βοιωτών βρέθηκε στα γραφεία του Λεβαδειακού και συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου του με τη σχετική ανακοίνωση να τονίζει:

"Μετά από τους Σωτηρίου και Ζαραδούκα σήμερα πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και ο Καλτσάς ο οποίος και έλυσε το συμβόλαιό του.

Μετά την λύση του συμβολαίου του ο Νίκος Καλτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήρθα σαν φίλος και σαν φίλος φεύγω. Έκλεισε ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου όπου κρατάω μόνο θετικές αναμνήσεις!! Εύχομαι τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες".

Κάτι ανάλογο είχε γίνει την Τρίτη με τον Γιάννη Ζαραδούκα ο οποίος επίσης θέλησε να λύσει το συμβόλαιο του με τους Βοιωτούς:

"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός έλυσε τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζαραδούκα ο οποίος και ευχαρίστησε την οικογένεια του Λεβαδειακού για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Η δήλωση:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Λεβαδειακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Η ομάδα φέτος πέτυχε τον στόχο της και έκανε ένα βήμα προς το καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ