ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έφυγε από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος

Έφυγε από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού ολοκληρώθηκε. Ο Αθηναίος τεχνικός αποχαιρέτησε την Παρασκευή (8/4) τους ποδοσφαιριστές και αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο των Βοιωτών.

Πρόωρα παρελθόν αποτελεί για τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος. Ο 47χρονος προπονητής αποχαιρέτησε την Παρασκευή (8/4) τους ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου στα δύο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της Super League (με ΠΑΟΚ εκτός και ΑΕΚ εντός), στον πάγκο θα κάθεται ο Δημήτρης Φαράντος.

Ο Μάντζιος καθοδήγησε τους Βοιωτούς σε 42 παιχνίδια και είχε απολογισμό 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες. Ο Αθηναίος τεχνικός είχε αναλάβει τον Λεβαδειακό στις 9 Φεβρουαρίου 2015. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή (8/4) συναντήθηκε με τη διοίκηση των "πρασίνων" και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το βράδυ της Παρασκευής (8/4) η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο: " Στα πλαίσια της έναρξης του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σήμερα το πρωί συναντήθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Φαράντος με τον προπονητή κ. Άκη Μάντζιο.

Ο κ. Φαράντος, αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, του ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας υπό την επίβλεψη του κ. Μάντζιου και μετά το τέλος της αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια. Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ