ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έφερε Κουλιμπαλί ο Λεβαδειακός

Έφερε Κουλιμπαλί ο Λεβαδειακός
Κουλιμπαλί

Τον 30χρονο Γάλλο μέσο, Γκάρι Κουλιμπαλί, έχει φέρει στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο κέντρο των μετόπισθεν.

Τελευταίες μέρες των μεταγραφών και ο Λεβαδειακός "παλεύει" να κλείσει παίκτες. Οι Βοιωτοί χρειάζονται ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ενώ τον τελευταίο καιρό αναζητούν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Spot24.gr, οι "πράσινοι" έχουν φέρει στη Λιβαδειά τον Γκάρι Κουλιμπαλί, o οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία και στις δύο θέσεις. Είναι γεννημένος στη Γαλλία στις 30 Μαρτίου 1986, έχει ύψος 1.83 και ξεκίνησε από την ακαδημία της Μπαστιά.

Στην πρώτη ομάδα έπαιξε από το 2004 μέχρι το 2008. Ακολούθησε για μια τριετία η Ιστρ (2008-2011), η Μονακό (2011-2014), αλλά και οι Λαβάλ (2013-2014), Αζαξιό (2014-2015), με τελευταίο του σταθμό την βελγική Ρεντ Σταρ Βάασλαντ (πέρυσι στην 1η κατηγορία κατέγραψε 31 συμμετοχές).

Έχει παίξει 6 φορές με την Κ20 της Γαλλίας, ενώ έχει και 5 συμμετοχές με την "Εθνική" ομάδα της Κορσικής.

UPDATE:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κουλιμπαλί. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε: "Προσύμφωνο για 2 χρόνια υπέγραψε η Π.Α.Ε Λεβαδειακός με τον ποδοσφαιριστή από την Γαλλία Gary Coulibaly. O 30χρόνος Gary αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ αλλά και σαν στόπερ με την ίδια ευχέρεια.

Τελευταία του ομάδα με την οποία κατέγραψε 31 συμμετοχές ήταν η Βελγική Beveren,προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί:Bastia ,Istres,Monaco,Laval και Ajaccio. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ