ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει το "σκάνδαλο" ο Πουλίδο

Διαψεύδει το "σκάνδαλο" ο Πουλίδο
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο Άλαν Πουλίδο διέψευσε ότι είναι αυτός που πρωταγωνιστεί σε βίντεο της μεξικανικής τηλεόρασης σε κατάσταση μέθης να απειλεί το προσωπικό ξενοδοχείου, στην Ιρλανδία. (VIDEO)

Θόρυβος, εκ νέου, γύρω από το Μεξικανό επιθετικό του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, το οποίο τον έφερε ως πρωταγωνιστή σε κατάσταση μέθης, να απειλεί το προσωπικό του ξενοδοχείου στην Ιρλανδία.

Το "επίμαχο" βίντεο

Είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για την επεισοδιακή πτήση του Άλαν Πουλίδο από την Πόλη του Μεξικού στο Παρίσι. Το αεροπλάνο που μετέφερε το Μεξικανό επιθετικό υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στην Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Άλαν Πουλίδο έκανε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα επρόκειτο να μείνει, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιρλανδία, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε αυτή.

Όλα καλά, μέχρι το προσωπικό του ξενοδοχείου να του απαγορέψει την είσοδο σε αυτό. Τότε υπό φανερή επήρεια μέθης - ο φερόμενος ως Άλαν Πουλίδο - άρχισε τα "γαλλικά" σε ειρωνικό τόνο.

"Περίμενε mother f@cker, θα έρθεις να με βρεις στο Παρίσι (γέλια); Θα καλέσεις την Αστυνομία;", ακούγεται μεταξύ άλλων.

Διάψευση από Πουλίδο

Μετά το σάλο από το βίντεο που πρόβαλλε η "Cancha", ο Άλαν Πουλίδο προέβη σε διάψευση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram.

"Θέλω να στείλω, με την ευκαιρία, ένα μήνυμα σε όλους του οπαδούς μου, σε όλους όσους πίστεψαν στο υποτιθέμενο βίντεο που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία, ότι το διαψεύδω και ότι δεν είμαι εγώ αυτός που πρωταγωνιστεί σε κατάσταση μέθης. Απλά για να είστε ενημερωμένοι, δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος, ούτε είναι η φωνή μου. Εγώ, εκείνο το βράδυ κοιμόμουν", είπε μεταξύ άλλων ο Άλαν Πουλίδο.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ