ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δεν τα βρήκε με τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος

Δεν τα βρήκε με τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση του Λεβαδειακού την Παρασκευή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πριν από λίγες μέρες ο Λεβαδειακός μπορεί να ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Βαγγέλη Μάντζιου στο ρόστερ του αλλά όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις αυτό δεν θα συμβεί καθώς ο έμπειρος επιθετικός δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους της ομάδας της Βοιωτίας στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Μάλιστα ο Μάντζιος δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή (17/7) και φυσικά δεν θα αγωνιστεί και κόντρα στον Παναθηναϊκό στο φιλικό του Σαββάτου (18/7).

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάντζιος έχει μπει στο στόχαστρο και της Βέροιας και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η ομάδα της Ημαθίας να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου στράικερ.

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό του Σαββάτου της ομάδας της Βοιωτίας κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί με αρκετούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές προκειμένου ο Άκης Μάντζιος να έχει μια πιο ασφαλή εικόνα για την ποιότητα τους και να προχωρήσει ή μη στην απόκτηση τους.

Βέβαια στον σύλλογο της Βοιωτίας τα πάντα είναι στον αέρα καθώς όσο δεν ξεκαθαρίζει η υπόθεση με την παραμονή στην Super League η όχι τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί με το μέλλον της ομάδας αλλά και τους παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ των Βοιωτών.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ