ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δεν προχώρησε του Ρασπεντινό στον Λεβαδειακό

Marseille's French forward Florian Raspentino, right, challenges for the ball with Fenerbahce's Turkish defender Hasan Ali Kaldirim,   during their UEFA Europa League Group C soccer match, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 22, 2012. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's French forward Florian Raspentino, right, challenges for the ball with Fenerbahce's Turkish defender Hasan Ali Kaldirim, during their UEFA Europa League Group C soccer match, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 22, 2012. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Φλοριάν Ρασπεντινό ήρθε στην Ελλάδα, πήγε στη Λιβαδειά, αλλά τελικά η μεταγραφή του στον Λεβαδειακό δεν προχώρησε. "Αυτή ήταν η επιθυμία του Ανιγκό" ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δεν έμελλε να υπογράψει στον Λεβαδειακό ο Φλοριάν Ρασπεντινό. Ο 28χρονος Γάλλος φορ, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Μπαστιά και έμεινε ελεύθερος, πήγε στην πόλη της Βοιωτίας, αλλά δεν μπήκε στη διαδικασία να υπογράψει συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο λόγος για αυτό, ήταν η απόφαση του προπονητή Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος "του εξήγησε τους λόγους που ο ίδιος δεν θα θελήσει να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή". Ο Ρασπεντινό αγωνιζόταν μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Σαμπιονά, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Φλοριάν Ρασπεντινό στην ομάδα παρά την παρουσία του Γάλλου ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά και στις προπονήσεις και παρά τη θέληση και των δυο πλευρών για συνεργασία.

Ο προπονητής Ζοζέ Ανιγκό μετά την τελευταία προπόνηση στη Χαιρώνεια συναντήθηκε σε προσωπικό επίπεδο με τον Ρασπεντινό και του εξήγησε τους λόγους που ο ίδιος δεν θα θελήσει να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή κάτι που ο Γάλλος προπονητής το μεταβίβασε και στην διοίκηση της Π.Α.Ε.

Έτσι η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός σεβόμενη την επιθυμία του προπονητή της στην παρούσα φάση δεν θέλησε να συνεχίσει την υλοποίηση αυτής της μεταγραφής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ