ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προβληματίζει θετικά ο Μ' Μπόου στον Λεβαδειακό

Προβληματίζει θετικά ο Μ' Μπόου στον Λεβαδειακό
Μ' Μπόου ALEXANDRE DEBBACHE

Ο Πάπα Μούσα Μ' Μπόου εξακολουθεί και δοκιμάζεται στον Λεβαδειακό. Τα καταφέρνει, μάλιστα, μια χαρά και το προπονητικό επιτελείο προβληματίζεται θετικά στο θέμα της απόκτησής του.

Στο δικαστικό μέτωπο έχει στραμμένη την προσοχή του ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μετά την προσφυγή που έκανε η ΠΑΕ Κέρκυρα, σχετικά με την αποβολή της από τη Super League.

Αν δικαιωθούν οι "πράσινοι", τότε θα ενεργοποιήσουν άμεσα τις συμφωνίες που έχουν συνάψει με ποδοσφαιριστές. Αυτό την ίδια ώρα που ο Πάπα Μούσα Μ' Μπόου συνεχίζει να δοκιμάζεται. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός (μπορεί να παίξει και ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός μέσος) έχει ικανοποιήσει το προπονητικό επιτελείο.

Δεν αποκλείεται, ειδικά εάν τα νέα από το Διαιτητικό είναι ευχάριστα για τον Λεβαδειακό, να αποκτηθεί ο 23χρονος Αφρικανός. Υπενθυμίζεται πως είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1992 και είναι αδερφός του Πάπε Μ' Μπόου, που παίζει στον Ατρόμητο. Σημειώνεται πως δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Κυριακής (16/8). Βρέθηκε στην Αθήνα με τον αδερφό του και από βδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις των Βοιωτών.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ