ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Τόνι Σίλβα, επέστρεψε στις προπονήσεις

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση του ο Λεβαδειακός η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Τόνι Σίλβα εις βάρος της ομάδας της Βοιωτίας απορρίφθηκε και ο Αφρικανός εξτρέμ ζήτησε συγνώμη και μετέχει ξανά στις προπονήσεις.

Ο Τόνι Σίλβα είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Λεβαδειακού και είχε προχωρήσει και σε σοβαρές καταγγελίες εις βάρος των Βοιωτών μέσω ανάρτησης του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ενημέρωση του ο Λεβαδειακός η προσφυγή του Σίλβα απορρίφθηκε και ο Σίλβα αφού ζήτησε συγνώμη από την Πέμπτη μετέχει ξανά στις προπονήσεις των Βοιωτών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λεβαδειακού ανέφερε:

"Απορρίφθηκε η προσφυγή του Toni Silva κατά της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με την οποία ζητούσε να μείνει ελεύθερος για προσβολή της προσωπικότητας του και για δήθεν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αυτόν.

Ο ποδοσφαιριστής αφού επανήλθε στις προπονήσεις της ομάδας την Πέμπτη 8/2, ζήτησε συνάντηση με την διοίκηση της Π.Α.Ε. για να ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του η οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν απόρροια προσωπικού του θυμού".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ