ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Βήμα-βήμα για την πεντάδα, θα δούμε στο τέλος"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ανιγκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός πήρε μια νίκη επί του Αστέρα που τον φέρνει πιο κοντά στην πεντάδα αλλά ο Ζοζέ Ανιγκό κρατάει χαμηλά τον πήχη.

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα και έκανε ένα βήμα παραπάνω για να φτάσει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας όμως, Ζοζέ Ανιγκό, κρατάει χαμηλά τον πήχη λέγοντας πως ακόμα υπάρχει δρόμος και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος καθώς ο Λεβαδειακός έχασε αρκετούς πόντους κόντρα σε Λαμία, Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Ο Ζοζέ Ανιγκό δήλωσε:

"Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό για εμάς, πιθανώς να επηρεαστήκαμε από τον ζεστό καιρό. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τα αλλάξουμε όλα και αυτό κάναμε.

Το κάναμε, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια.Νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πλέον είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στο Λεβαδειακό".

Σε ερώτηση για τη μάχη της 5ης θέσης:

"Παιχνίδι το παιχνίδι, βήμα - βήμα, σαφώς είναι δύσκολο. Χάσαμε αρκετούς πόντους σε ματς με Λαμία, Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Θα δούμε πόσους θα καταφέρουμε να μαζέψουμε στο τέλος".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ