ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Να καταφέρουμε κάτι μεγάλο με τον Λεβαδειακό"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό υποστήριξε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης πως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τόσο καλό ξεκίνημα από την ομάδα του και τόνισε ότι οι αντίπαλοι δεν μπορούν να καταλάβουν το σύστημα με το οποίο παίζει ο Λεβαδειακός.

Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του έχει πραγματοποιήσει ο Λεβαδειακός του Ζοζέ Ανιγκό και αυτό αποτέλεσε μίνι έκπληξη και για τον Γάλλο τεχνικό ο οποίος παραδέχθηκε πως όταν είχε δει πως στα τρία πρώτα ματς θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό είχε μια μικρή ανησυχία.

Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε επίσης πως οι αντίπαλοι δεν μπορούν να καταλάβουν το σύστημα με το οποίο παίζει η ομάδα της Βοιωτίας και σημείωσε πως με αυτό το σύστημα έχει φτάσει στον τελικό του Europa League το 2004.

Όσο για τον στόχο του με την ομάδα της Βοιωτίας, να κάνει κάτι μεγάλο με μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δείξαμε ότι έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα σε αυτό το πρωτάθλημα. Σήμερα παίξαμε καλά και νικήσαμε με έναν ωραίο τρόπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα".

Ο τεχνικός της Ξάνθης υποστήριξε πως το καθοριστικό σημείο ήταν το γρήγορο γκολ και ότι στη συνέχεια ο Λεβαδειακός έπαιξε με αντεπιθέσεις;
"Παίζουμε με ένα σύστημα που οι άλλες ομάδες δεν μπορούν να το καταλάβουν και να το αντέξουν. Στις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά. Θέλουμε να έχουμε ένα σύστημα που θα παίζουμε καλό παιχνίδι και θα βάζουμε πολλά τέρματα. Δουλεύουμε σκληρά και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και περισσότερα γκολ".

Το 1-0 είναι ένα εύθραστο σκορ, ανησυχήσατε κάποια στιγμή;
"Ναι ήταν λίγο ρίσκο το 1-0 γιατί βάλαμε ένα τέρμα πολύ νωρίς, το ρίσκο ήταν να κρατήσουμε μέχρι το τέλος το υπέρ μας σκορ. Η Ξάνθη είναι από τις καλές ομάδες. Φοβηθήκαμε λίγο στη φάση του Μπραντάο και το δοκάρι της Ξάνθης. Με τον τρόπο που παίζουμε η ομάδα μας θα είναι δύσκολος αντίπαλος τόσο στην έδρα μας όσο και εκτός".

Φύγατε από τη Γαλλία και ήρθατε στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που δεν γνωρίζατε και σε μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός. Περιμένατε τέτοιο ξεκίνημα;
"Να σας πω την αλήθεια όταν είδα το πρόγραμμα ότι θα παίξουμε τα δυο πρώτα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είχα μια μικρή ανησυχία αλλά μετά είπα ότι θα τα καταφέρουμε. Η ανησυχία μου είχε να κάνει με το ότι αν δεν ξεκινούσαμε καλά τη σεζόν δεν θα πήγαινε καλά το πρωτάθλημα.

Η Μαρσέιγ είναι η ζωή μου το ξέρω αλλά τώρα είναι πίσω μου. Έχω έρθει εδώ στον Λεβαδειακό σε μια καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να αποδείξουμε ότι με μια ωραία ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι μεγάλο".

Είπατε ότι το σύστημα με το οποίο παίζετε μπερδεύει τους αντιπάλους. Το έχετε επιλέξει λόγω των παικτών που έχετε, υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι άλλο στη διάρκεια της σεζόν;
"Αυτή την τακτική που παίζω τώρα με τον Λεβαδειακό είναι ο αγαπημένος μου τρόπος παιχνιδιού γιατί με αυτή την τακτική έχω φτάσει στον τελικό του Europa League το 2004 και με αυτούς τους παίκτες που έχω τώρα είναι η καλύτερη τακτική που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη στιγμή".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ