ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Αν μετρούσε το γκολ που μας ακυρώθηκε θα ήταν αλλιώς το ματς"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Ανιγκό ICON

Ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό στάθηκε στο γκολ που έβαλε η ομάδα του και κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ

Στο ακυρωθέν γκολ του Λεονάρντο στάθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό.

Ο Γάλλος υποστήριξε πως αν μετρούσε το γκολ του Βραζιλιάνου αμυντικού τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στην διάρκεια του ματς.

Ο Ανιγκό ρωτήθηκε και για την αποβολή του από τον πάγκο, η δεύτερη τη φετινή σεζόν, και υποστήριξε πως ζει τα παιχνίδια και τόνιζε πως αν κάποιος θέλει έναν ήρεμο προπονητή μπορεί να βάλει ένα άγαλμα στον πάγκο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Η ιστορία του αγώνα είναι εύκολη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, δώσαμε δυο γκολ, το πρώτο με το λάθος του Τσαμπούρη, ένα δώρο στον Παναιτωλικό, στο δεύτερο μπορούσαμε να παίξουμε στα πλάγια δεν το κάναμε και στην αντεπίθεση κέρδισαν το πέναλτι και χάσαμε και τον τερματοφύλακα μας και εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Πριν απ' αυτά όμως πετύχαμε γκολ και ο παίκτης μου δεν είναι σε θέση οφσάιντ ελπίζω ο ρέφερι να το δει στην τηλεόραση. Ο Μαρκόφσκι είναι οφσάιντ αλλά δεν παίζει στην φάση και δεν την επηρεάζει ο Λεονάρντο που σκοράρει δεν είναι σε θέση οφσάιντ".

Για την αποβολή του, που ήταν η δεύτερη τη φετινή σεζόν:
"Κανένα πρόβλημα αυτή είναι η ζωή μου. Στον πάγκο ποτέ δεν είμαι ήρεμος. Αν θέλεις έναν προπονητή που να είναι ήρεμος πάρε ένα άγαλμα και βάλτο στο ποδόσφαιρο. Ζω το παιχνίδι αλλά ποτέ δεν μιλάω άσχημα στους διαιτητές. Παίζω με τους παίκτες μου, θέλω να κερδίσω. Αλλά αν το πρώτο γκολ είναι κανονικό τότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό στη συνέχεια".

Αν επηρέασαν οι απουσίες που είχε ο Λεβαδειακός:
"Όχι, έχουμε τους παίκτες που μπορούμε να τους αλλάξουμε. Ναι μεν είναι σημαντικοί παίκτες αλλά δεν χάσαμε για αυτό".

Για το αν είναι ήρεμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
"Κάθε φορά που χάνεις είναι άσχημο. Πάμε βήμα με βήμα τώρα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι και μετά το επόμενο. Δεν βλέπουμε μακριά. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν θα παίξουν στο επόμενο ματς όπως ο Νιάς, ίσως ο Γιουσούφ είναι έτοιμος. Δεν είναι πρόβλημα ένας-δυο ποδοσφαιριστές αλλά το πνεύμα της ομάδας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ