ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ζαραδούκα, Τσαμπούρη ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Ζαραδούκα, Τσαμπούρη ο Λεβαδειακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην Super League και ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση αποκτώντας και ανακοινώνοντας τους Γιάννη Ζαραδούκα και Σάββα Τσαμπούρη.

Την Δευτέρα (10/7) ο Λεβαδειακός έμαθε οριστικά ότι τη νέα σεζόν θα παίζει στην Super League και μια μέρα μετά άρχισε τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν αποκτώντας δυο ποδοσφαιριστές με εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία ξεκινώντας από τα δυο άκρα.

Οι Βοιωτοί ήρθαν σε συμφωνία με τους Γιάννη Ζαραδούκα και Σάββα Τσαμπούρη για τα επόμενα δυο χρόνια με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται το βράδυ της Τρίτης. Λίγες ώρες νωρίτερα μάλιστα ο "Ζάρα" είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Λιβαδειάς ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Τσαμπούρη την Τετάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Λεβαδειακού ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα και του Σάββα Τσαμπούρη. Οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας.

Ο Σάββας Τσαμπούρης(16 Ιουλίου 1986) αγωνίζεται ως αμυντικός και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν στην Κύπρο και στην Νέα Σαλαμίνα.

Τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Καλλονής έχοντας 34 συμμετοχές στηSuper League.

Η καριέρα του άρχισε από το Χαϊδάρι όπου και έμεινε για δυο σεζόν (2006-08/ 53 συμμετοχές/ 15 γκολ). Ο Τσαπούρης στην αρχή της καριέρας του είχε ξεκινήσει ως επιθετικός.

Στη συνέχει μετακόμισε στο Αιγάλεω όπου έμεινε επίσης δυο σεζόν (2008-10/26 συμμετοχές/ 2 γκολ) . Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός χαφ ενώ πήρε και τη μεγάλη μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης (2010-14/ 73 συμμετοχές/ 2 γκολ).

Στην Τρίπολη άρχισε να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και το 2014 πήγε στην Καλλονή όπου έμεινε μέχρι και τέλος της φετινής σεζόν. Η ομάδα της Μυτιλήνης υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία και ο ίδιος είπε το «ναι» στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας(12 Δεκεμβρίου1985) είναιδιεθνήςποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ωςαριστερός πλάγιος αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τιςακαδημίεςτουΠαναθηναϊκού, συνέχισε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου χωρίς όμως να έχει κάποια επίσημη συμμετοχή και δόθηκε δανεικός διαδοχικά σεΜαρκό,Κορωπί,Πανσερραϊκόόπου κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και στονΕθνικό Πειραιώς. Το 2009 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και συνέχισε στην ομάδα τουΟλυμπιακού Βόλουόπου είχε καλές παρουσίες ιδιαίτερα την περίοδο 2010-11 αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το 2011 αποκτήθηκε από τονΟλυμπιακόΠειραιώς,παραχωρήθηκε όμως ως δανεικός στονΠΑΣ Γιάννινα. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό το 2012 όμως τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της ίδιας χρονιάς παραχωρήθηκε ξανά ως δανεικός, αυτήν τη φορά στην ομάδα τουΆρη Θεσσαλονίκης.Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τονΑστέρα Τρίπολης, από τον οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στονΠλατανιά. Τον Ιούλιο του 2015 ήρθε σε συμφωνία με τηνΞάνθηκαι έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό τηςΚέρκυρας.

Οι καλές εμφανίσεις του τον έφεραν το 2011 στηνεθνική Ελλάδαςόπου πραγματοποίησε τέσσερις συνολικά συμμετοχές, εκ των οποίων ως βασικός σε τρεις διαδοχικούς επίσημους αγώνες μεΙσραήλ,ΛετονίακαιΚροατία".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ