ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Νουάνκο Ομπιόρα ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Νουάνκο Ομπιόρα ο Λεβαδειακός
Νουάνκο Ομπιόρα

Η τελευταία προσθήκη του Λεβαδειακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Νουάνκο Ομπιόρα, για την περίπτωση του οποίου είχατε διαβάσει πρώτοι στο Sport24.gr.

Την Τρίτη (6/9) το Sport24.gr έκανε αναφορά στον Νουάνκο Ομπιόρα που ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Μερικές μέρες μετά οι Βοιωτοί επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον διεθνή Νιγηριανό μέσο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο 25χρονος Αφρικανός βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στη Λιβαδειά, ανεβάζει στροφές για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να μπορέσει προσεχώς να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "πράσινους".

Η ανακοίνωση: " Μετά από τους Lossémy Karaboué και Toni Silva η ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών ολοκλήρωσε ακόμη μία προσθήκη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Nwankwo Emeka Obiora. Ο γεννημένος στις 12/7/1991 Νιγηριανός αμυντικός μέσος είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ίντερ, Πάρμα, Γκούμπιο, Πάντοβα, Κλουζ και Κόρντομπα, ενώ τελευταίος του σταθμός πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Ακαντέμικα, όπου τις τελευταίες δύο σεζόν είχε 38 συμμετοχές και ένα γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διεθνή Νιγηριανό μέσο παίρνει ο Λεβαδειακός
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ