ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Άμυνα... μπετόν!

Άμυνα... μπετόν!
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Περίφημα τα καταφέρνει τελευταία στο αμυντικό σκέλος ο Λεβαδειακός, καθώς έχει κρατήσει την εστία του απαραβίαστη συνολικά 515 λεπτά. Ζητούμενο, πλέον, η βελτίωση και στη γραμμή κρούσης.

Τρόπο να μη δέχεται εύκολα γκολ ο Λεβαδειακός έψαχνε ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του. Αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων ότι εκεί οι Βοιωτοί τα έχουν πάει μια χαρά, πετυχαίνοντας τον στόχο τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 25' του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια (ήττα με 2-1) έως σήμερα, η εστία των ''πράσινων'' δεν έχει παραβιαστεί. Ακολούθησαν οι αγώνες της Superleague με Πανιώνιο (νίκη με 1-0), με Καλλονή (0-0) και Πλατανιά (0-0), αλλά και τα φιλικά με Πανιώνιο (1-0) και Ηρακλή Ψαχνών (0-0) κατά τα οποίο κρατήθηκε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Μιλάμε, δηλαδή, για 515 λεπτά στα οποία η άμυνα των Βοιωτών δεν έχει χρειαστεί να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα. Από εδώ και στο εξής ζητούμενο είναι πώς θα σκοράρει πιο εύκολα η ομάδα του Παντελίδη. Είναι και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του, καθώς ο τραυματισμός στον αστράγαλο δεν λέει να υποχωρήσει.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ