ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος ο Μάντζιος στον Λεβαδειακό για το ματς με την ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, την Πέμπτη δεν προπονήθηκε, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης για τον Γιάννη Χριστόπουλο στον Λεβαδειακό. Ο 45χρονος τεχνικός είδε τον Βαγγέλη Μάντζιο να παραπονείται για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση.

Ο έμπειρος επιθετικός θα κάνει εξετάσεις την Παρασκευή (17/2) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί την Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Πέμπτης που πραγματοποιήθηκε το πρωί ήταν αρκετά δυνατή με όλους τους παίκτες του Λεβαδειακού, πλην του Μάντζιου, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ενόψει και του κρίσιμου αγώνα της Δευτέρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Α.Ε.Λ.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης δεν έλαβε μέρος ο Μάντζιος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ