ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αγνοεί την Τίγκρες ο Πουλίδο

Αγνοεί την Τίγκρες ο Πουλίδο
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Τίγκρες υποστήριξε ότι ο Άλαν Πουλίδο δέχθηκε να τεθεί σε διαπραγμάτευση από το σύλλογο του Μοντερέι, ωστόσο ο επιθετικός του Λεβαδειακού, τον διέψευσε.

Η υπόθεση του Μεξικανού επιθετικού του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, μονοπωλεί τα δημοσιεύματα του Τύπου, στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού.

Εκρεμμούσης της τελικής απόφασης του CAS στη Λωζάνη - ενώπιον του οποίου έδωσε ακρόαση στις 4 Ιουνίου - ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροδρίγκες, ισχυρίστηκε ότι ο Άλαν Πουλίδο αποδέχθηκε να τεθεί σε διαπραγμάτευση από την μεξικανική ομάδα με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Αυτό είπε ο πρόεδρος της Τίγκρες, την Τρίτη το πρωί. Ωστόσο σε επικοινωνία με τον Τύπο του Μεξικού, ο Άλαν Πουλίδο διέψευσε τα λεγόμενα του πρόεδρου της μεξικανικής ομάδας. Μάλιστα ο δικηγόρος του επιθετικού του Λεβαδειακού, Χάιμε Καστίγιο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο πελάτης του, να γυρίσει στο Μοντερέι και το Μεξικό.

Τόσο ο Άλαν Πουλίδο, όσο κι ο Χάιμε Καστίγιο έθεσαν ως προτεραιότητα τη συνέχεια της καριέρας του στην Ευρώπη, αναμένοντας και την επίσημη απόφαση του CAS.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ