ΛΑΜΙΑ

Υπέγραψε στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Βασιλαντωνόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα της Φθιώτιδας, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Η επόμενη προσθήκη της Λαμίας είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο Αιγιώτης αμυντικός βρέθηκε τη Δευτέρα (26/6) στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος, ως δανεικός από την ΑΕΚ στην οποία ανηκει.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος έπαιζε στη Super League με τη Βέροια, καταγράφοντας 31 συμμετοχές. Ο Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα Αιγίου, ενώ το 2009 πήγε στον Παναιγιάλειο, με τον οποίο έπαιξε στη Γ' Εθνική.

Το 2012 υπέγραψε στην Παναχαϊκή, με την οποία αγωνίστηκε στη Β' Εθνική για δύο χρόνια. Το 2014-2015 πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο έπαιξε σε 23 ματς, στη Β' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στην ΑΕΚ. Με την Ένωση έπαιξε σε 3 ματς.

Αυτή για τη Λαμία είναι η τέταρτη προσθήκη ενόψει της συμμετοχής της στη Super League. Έχουν προηγηθεί οι Πατρίκ Βουό (ΟΦΗ), Ματέι Ποντλόγκαρ (Τσέλιε) και Νόε Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα). Είναι δεδομένο ότι οι μεταγραφές θα συνεχιστούν για τους νεοφώτιστους.

Υπέγραψε στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου δανεισμού του ποδοσφαιριστή Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα της Βέροιας ως δανεικός, με 31 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ