ΛΑΜΙΑ

Χωρίς Βουό και τρεις τιμωρημένους η Λαμία

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Πατρίκ Βουό "ανοίγοντας" το δρόμο για τη μετακίνηση του Αφρικανού στον Άρη. Δεν παίζουν με ΑΕΚ οι τιμωρημένοι Πίτι, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα κι ο τραυματίας Κουτρομάνος.

Ο Πατρίκ Βουό δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ. Έχει αποκτηθεί ο Εβγέν Μπούντικ, θα ανακοινωθεί ο Νίκολα Άστσεριτς κι ο Αφρικανός δεν μπαίνει ούτε στις αποστολές. Δεν μπήκε ούτε σε αυτή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (27/1, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το "μήνυμα" είναι ξεκάθαρο και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνησή του στον Άρη. Άλλωστε, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τους "κίτρινους". Όπως όλα δείχνουν, θα ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη.

Για την αναμέτρηση με την Ένωση δεν υπολογίζονται και τρεις βασικοί. Οι Πίτι, Μάρκο Μπλάζιτς και Μαρκ Ασίγκμπα έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους - λόγω συγκομιδής κίτρινων καρτών - απέναντι στο "Δικέφαλο". Εκτός έμεινε κι ο Κουτρομάνος, ο οποίος είναι μεταξύ πάγκου κι αρχικού σχήματος, καθώς τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη στην εκτός έδρας ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο για τον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Παντελιάδη, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Αναστασόπουλο, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Φράγκο, Ακόστα, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον και Μπούτνικ. Μετά από 18 ματς στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης. Η ΑΕΚ είναι με 38 στην τρίτη θέση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ