ΛΑΜΙΑ

Χωρίς Πίτι και Παντελιάδη η Λαμία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πίτι και Σάκη Παντελιάδη για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Η Λαμία υποδέχεται το Λεβαδειακό στο "ντέρμπι της Ρούμελης" (11/3, 17:15) για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, στην παρθενική της συμμετοχή σε αυτή.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πίτι και Σάκη Παντελιάδη, ενώ άφησε εκτός για το ματς με τους Βοιωτούς, τους Μελίσσα, Κουτρομάνο και Αντρόνικ.

Η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Κουκόλης Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.

Η Λαμία ύστερα από 24 ματς έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός τέσσερις περισσότερους (29) κι ελπίζει (θεωρητικά) για κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ