ΛΑΜΙΑ

Χωρίς Μπούτνικ και Ακόστα για την ανατροπή η Λαμία

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Εβγέν Μπούτνικ και τον τραυματία, Νοέ Ακόστα, στην προσπάθεια των "κυανόλευκων" να προκριθούν επί του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας τον Πανιώνιο σε ώρα... Champions League (7/2, 21:45) στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη Φθιώτιδα ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα της ήττα (1-0) στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στον Ουκρανό φορ, Εβγέν Μπούτνικ (αποβλήθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή) και τον Νοέ Ακόστα, ο οποίος δέχθηκε ενοχλήσεις ύστερα από ένα χτύπημα στα πλευρά.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Μελίσσας, Πίτκας, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Μανιάς και Πατσαρούχας.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ