ΛΑΜΙΑ

Χωρίς Κρισάντους, Ντ' Ακόλ κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς Κρισάντους, Ντ' Ακόλ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο (23/09, 18:15), απ' την οποία απουσιάζουν οι ανέτοιμοι Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεσάντρε Ντ' Ακόλ.

Χωρίς τους Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεσάντρε Ντ' Ακόλ θα ταξιδέψει η Λαμία για την Αθήνα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά έδειξαν πως δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης Τεννές να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Ακόστα, Βάρντερσον, Πίτι που δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα απέναντι στους "κιτρινόμαυρους" για λόγους ξεκούρασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής(22/9) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το Σάββατο (23/9, 18:15, novasports1) στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές και θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα περιλαμβάνει τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Παντελιάδη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Κουτρομάνο, Ομο, Αναστασόπουλο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Ακόστα, Φράγκο, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλο και Βουό.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ