ΛΑΜΙΑ

Βουό για Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÓÐÁÑÔÇ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÓÐÁÑÔÇ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 29χρόνος Ιβοριανός επιθετικός του ΟΦΗ, Πατρίκ Βουό, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λαμίας για τη νέα σεζόν που βρίσκει τους Φθιωτούς για πρώτη φορά στη Super League.

Η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας της Λαμίας με τον τεχνικό που την οδήγησε στην παρθενική της άνοδο από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League, Μπάμπη Τεννέ, σημαίνει και την εκκίνηση της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού στην ομάδα της πόλης της Φθιώτιδας.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των "κυανόλευκων" - σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr - κι έχει γίνει ήδη προσέγγιση είναι αυτό του Ιβοριανού επιθετικού του ΟΦΗ, Πατρίκ Βουό. Ο Αφρικανός έκανε τη διαφορά με τις επιδόσεις του στη Stoiximan.gr Football League την τρέχουσα σεζόν, καθώς πέτυχε 15 γκολ με την ομάδα της πόλης του Ηρακλείου.

Ένα εξ' αυτών απέναντι στη Λαμία στην αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ", από την οποία έφυγαν θριαμβευτές οι Φθιωτοί (1-2) χάρη στα γκολ των Ντουρμισάι και Όμο. Ο Βουό έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Σάντα Κλάρα, Ακαντέμικα, Σπόρινγκ Κοβιλιά στην Πορτογαλία, ΑΕΛ (Λεμεσού) στην Κύπρο και Ντινάμο Τιφλίδας (Γεωργία).

Είναι δεδομένο ότι δύσκολα θα μείνει στον ΟΦΗ ο 29χρονος επιθετικός. Άλλωστε, η περίπτωση απόκτησής του εξετάστηκε πρόσφατα κι από τον Πλατανιά, ο οποίος ψάχνει τη δική του ενίσχυση στην επιθετική γραμμή μετά και την αποχώρηση των Μανούσου, Σίγκνιεβιτς και Γιακουμάκη. Δεδομένα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση σε περίπτωση που ολοκληρωθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ