ΛΑΜΙΑ

"Βλέπει" Ζαραδούκα η Λαμία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία θα κινηθεί για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο και ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Φθιώτιδα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της Λαμίας ξεκινά, από τη στιγμή που την Τετάρτη (5/6) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των "κυανόλευκων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας και η περίπτωσή του εξετάζεται. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή οι "νεοφώτιστοι" έχουν μείνει χωρίς αριστερό μπακ καθώς τόσο ο Ιορδάνης Παπαργυρίου όσο και ο Σταύρος Πεταυράκης δεν έχουν ειδοποιηθεί για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Αστέρα, Πλατανιά, Ξάνθη και Κέρκυρα.

Στα υπόψη των Φθιωτών βρίσκεται κι ένα άλλο όνομα γι' αυτή τη θέση. Είναι ο Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια και το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου, ως δανεικός από την ομάδα της Κύπρου. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης κι Αστέρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ