ΛΑΜΙΑ

Τούρτα στον Τεννέ: "Να ζήσεις κόουτς και χρόνια πολλά" (video)

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τεννές EUROKINISSI SPORTS

Πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (17/11), οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας έκαναν έκπληξη στον Μπάμπη Τεννέ, που είχε γενέθλια. Δείτε βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας. (VIDEO).

Ο Μπάμπης Τεννές έγινε 64 ετών την Παρασκευή (17/11) και οι παίκτες της Λαμίας αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Παρασκευής (17/11), τον έμπειρο τεχνικό περίμενε μια τούρτα στο κέντρο των αποδυτηρίων.

Μόλις έκανε την εμφάνισή του, οι ποδοσφαιριστές του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και εκείνος αφού τους ευχαρίστησε, ζήτησε τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (18/11, 15.00) απέναντι στην Κέρκυρα, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Δείτε το βίντεο:

ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΟ, ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ

Ο Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα, από την οποία απουσιάζουν οι Παπαργυρίου, Βουό, Λινάρδος, Κρισάντους, Μελίσσας. Οι επιλογές: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Φράγκος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ