ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Θέλουμε αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι οι "κυανόλευκοι" θέλουν αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-2) από το "Δικέφαλο" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές υποστήριξε ότι οι "κυανόλευκοι" θέλουν αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, έπλεξε το εγκώμιο του Σελίμ Μπεν Τζεμιά και παραδέχθηκε ότι η νίκη της Κέρκυρας δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία.

"Ήταν εξαιρετικό το πρώτο μέρος, δώσαμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ και είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό μας έκανε να βγούμε στο δεύτερο μέρος με λίγο λάθος σκέψη, γιατί ανεβήκαμε πολύ ψηλά και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήμασταν άδειοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εγώ είπα συγχαρητήρια στους παίκτες μου ειδικά για την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος.

Σήμερα μπορεί να μην τους βγήκε το παιχνίδι, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ του ΠΑΟΚ το πρώτο. Μας βρήκε πολύ ψηλά, ήταν τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ στην περιοχή μας με δύο δικούς μας. Μετά η ψυχολογία ήταν με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε ένα παιχνίδι που στην τελική ανάλυση μπορείς να το πεις κι εντός προγράμματος", ανέφερε αρχικά.

Για τη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: "Εκεί έχουμε σταθεί. Στο ότι ανεξήγητα ανεβήκαμε πολύ ψηλά, ξέροντας ότι αν δώσουμε χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, θα το πληρώσουμε ακριβά κι αυτό έγινε. Αλλά για να χάσεις ένα παιχνίδι, θα κάνεις και λάθη".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Νομίζω πολλά θα παιχτούν στα μεταξύ τους παιχνίδια και ίσως να μην μπορώ τώρα να ξεχωρίσω αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά νομίζω ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα δείξει πολλά".

Για την πεντάδα δύσκολων αγώνων της Λαμίας και το τι ζητάει από αυτά: "Η Λαμία ζητάει αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε. Έχω την εντύπωση ότι ο στόπερ και στις προπονήσεις και σήμερα, είναι παίκτης που θα δώσει βοήθειες. Η τελευταία μας μεταγραφή θα δώσει βοήθεια, αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Καλύτερα θα ήταν η Κέρκυρα να ερχόταν ισοπαλία, αλλά εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι κάτω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ