ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαμε"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο και τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του σημείωσε πως οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τα συνεχόμενα ταξίδια και την κούραση.

Σίγουρος πως η εμφάνιση της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο ήταν απλά μια κακή παρένθεση δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη βαριά ήττα της ομάδας του.

Όπως δήλωσε η κούραση έχει παίξει το ρόλο της ενώ η Λαμία δεν υπήρχε στα πρώτα 45λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είναι ένα άσχημο βράδυ για την ομάδα μας. Βγήκαμε στο γήπεδο, μόνο τα σώματά μας ήταν εκεί. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια κακή παρένθεση, αφού δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, θεωρώ ότι μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα ταξίδια. Τελείωσε και συνεχίζουμε παρακάτω. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τη Λαμία, που είδαμε στα πρώτα ματς".

Για το αν είναι προσγείωση το σημερινό αποτέλεσμα:
" Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Το έχω πει πολλές φορές ακόμα και μετά από νίκη, ότι η Λαμία θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το έχω πει και στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Στόχος είναι η καθιέρωση. Πρώτος και πολύ μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση".

Για το ότι η Λαμία ήταν αγνώριστη:
"Πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ το ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Νομίζω ότι είναι λόγω κούρασης. Παίζουν συνέχεια ίδιοι και ήταν λίγο αναμενόμενο. Ωστόσο, δεν ήταν ότι το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό σήμερα".

Για το επόμενο ματς που θα είναι στην έδρα της:
"Θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε δώσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την έδρα μας. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαμε. Τέλειωσε και προχωράμε".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ