ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Πολύτιμος βαθμός για τη συνέχεια"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, σημείωσε πως οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όσοι κλήθηκαν να παίξουν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο χαρακτήρισε πολύτιμο, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό. Χαρακτηριστικά είπε:

«Άλλος ένας πολύτιμος βαθμός απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή έδρα. Η προσπάθεια των παιδιών και όσοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτούς που έλειπαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και η προσπάθεια των παιδιών μας δικαίωσε, Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ».

Για τον αν έχει ευχάριστο πονοκέφαλο μετά την εμφάνιση του Μελίσσα:
«Νομίζω ότι πρέπει να έχω την καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων στην κατηγορία. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από τον προπονητή τερματοφυλάκων. Όταν έχεις πολλές λύσεις είναι ευτυχία».

Για την ποινή στον Παπαδόπουλο:
«Αυστηρή η ποινή για τον Παπαδόπουλο. Όπως συνηθίζεται οι τερματοφύλακες κατεβαίνουν να πανηγυρίσουν, με κάποιον έπρεπε να πανηγυρίσει και αυτός έτυχε να βρει τον διαιτητή».

Για το τι είπε στον Πίτι πριν την εκτέλεση του φάουλ:
«Απλώς σκεφτόταν να παίξουν πάσα και του είπα στείλε την μπάλα στην περιοχή μέσα».

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ