ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Πίκρα για το γκολ που δεχτήκαμε"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία μπορεί να δέχτηκε... φθηνό γκολ από τον Ατρόμητο, αλλά το 1-1 άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της, Μπάμπη Τεννέ. Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο, ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, ανέφερε: "Πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Υπάρχει πίκρα για το γκολ που δεχτήκαμε, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε τις ευκαιρίες που είχε ο Ατρόμητος τόσο πριν όσο και μετά το 1-0.

Ήμασταν πολύ καλά πειθαρχημένοι κι αν δεν δεχόμασταν εκείνο το γκολ ίσως να το είχαμε κλέψει το παιχνίδι. Ένας βαθμός απέναντι στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, είναι σημαντικός γι' αυτό κι έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ένα παιχνίδι που είναι ιστορία για την Λαμία.

Δεν ήταν στόχος για εμάς το Κύπελλο, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα θα το παλέψουμε αρκεί να έχουμε συμπαράσταση. Περιμένω μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Λαμιας. Σε παιχνίδια όπως με τον Πανιώνιο, τον Αστέρα, τον Ατρόμητο με διαφορετικούς στόχους για εμάς, περίμενα περισσότερο κόσμο. Είναι πολύ αργά το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως αν έχουμε την κατάλληλη συμπαράσταση, η προσπάθεια από εμάς θα γίνει, θα το παλέψουμε και θα δούμε".

Για την κίτρινη στον Παπαδόπουλο:

"Είμαι πάρα πολύ μακριά, ο διαιτητής είπε πως ο Παπαδόπουλος κάτι είπε. Εμάς ο Νίκος μας είπε πως δεν είπε κάτι. Δεν είναι κίτρινη για καθυστέρηση, μπορεί να έγινε παρεξήγηση. Δεύτερη φορά που μας παίζει αυτός ο διαιτητής, μας είχε παίξει με την ΑΕΛ και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, δεν είμαστε ούτε σήμερα".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο Κύπελλο:

"Έχω δείξει πως πιστεύω σε όλα τα παιδιά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια σήμερα, ενδεχομένως να χρησιμοποιήσω κάποια πιο ξεκούραστα παιδιά. Έχουμε δύο προπονήσεις, θα δω τα παιδιά και θα αποφασίσω".

Για το αν έπαιξε man to man:

"Δεν υπήρχε man to man, ο παίκτης που πήγαινε στο χώρο του Ασίγκμπα έπαιζε με αυτόν. Ο Όμο έπεφτε πάνω στον Βασιλακάκη ως αμυντικός χαφ, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την προσπάθεια".

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές για την Λαμία:

"Ελεύθερος παίκτης θα πρέπει να έχει να παίξει 3-4 μήνες, αν θέλει κανέναν μήνα να προσαρμοστεί τι να τον κάνουμε; Νομίζω τελειώσαμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ