ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Νομίσαμε ότι το ματς τελείωσε στο ημίχρονο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του λανθασμένα νόμισαν ότι το δεύτερο γκολ θα ερχόταν από μόνο του και ζήτησε να μην ισοπεδωθεί από ένα κακό ημίχρονο η προσπάθεια όλης της σεζόν.

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα εντός έδρας παρά το γεγονός ότι έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο (δεύτερο) με δύο παίκτες παραπάνω. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Μπάμπης Τεννές, παραδέχθηκε το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα κι εστίασε στη λανθασμένη σκέψη των παικτών του.

"Νομίζω ότι δεν διαχειριστήκαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι επειδή έχουμε δύο παίκτες παραπάνω, το γκολ θα έρθει από μόνο του. Οι προσπάθειές μας ήταν έξω από την περιοχή, απέναντι σε μια ομάδα που φυσιολογικά κλείστηκε πίσω. Αισθανόμαστε πίκρα, σαν να το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα για εμάς. Το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα ήταν το μυαλό μας.

Νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 45'. Πήγαμε στα αποδυτήρια, έχοντας ισοφαρίσει και με τον αντίπαλο να παίζει με εννιά νομίζοντας ότι το ματς έχει τελειώσει. Πάμε να ισοπεδώσουμε με ένα κακό ημίχρονο, όλη την προσπάθεια της ομάδας στη σεζόν. Έχουμε δώσει έντεκα ματς κι έχουμε χάσει τέσσερα. Κι αυτά τα τέσσερα εκτός έδρας (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο). Έμεινα και είμαι και τώρα ευχαριστημένος με τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Είχαμε λάθος σκέψη σήμερα. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Αυτό που κάνει "μπαμ" είναι ότι στη θέση του γκολ έχουμε πρόβλημα", υποστήριξε ο Μπάμπης Τεννές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ