ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Να μην πέσει το κάστρο μας"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε κάστρο το γήπεδο της Λαμίας και ευχήθηκε αυτό να μην... πέσει. Υποστήριξε ότι δεν περίμενε να έχει η ομάδα του 7 βαθμούς σε έξι ματς και αποκάλυψε ότι σε οκτώ ματς περίμενε... 2-3 πόντους.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο, για τη 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή: " Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, για πολλούς λόγους. Κυρίως ότι έγινε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα.

Μια ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο αν δεν είχαμε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά μας, θα είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε κάποια πράγματα και έγινε μοιρασμένο παιχνίδι. Ήταν σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας, για τους τρεις βαθμούς και για τον κόσμο μας. Έχουμε αυτό το γήπεδο, το σπίτι μας, που το λέμε κάστρο και που δεν θέλουμε να πέσει. Αυτή θα είναι η δύναμή μας. Παρακολουθούμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθήμα. Ο τελευταίος μπορεί να νικήσει τον πρώτο. Καιρό είχε να γίνει και μακάρι να συνεχιστεί να είναι απρόβλεπτο".

- Πόσο επηρέασε η αλλαγή του 30' (πέρασε τον Βουό και έβγαλε τον Κουτρομάνο);

"Ο προπονητής είναι για να βλέπει κάποια πράγματα. Κάποιες φορές του βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχα παράπονα από τον Κουτρομάνο. Έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα μπροστά. Αυτό έγινε".

-Είναι θετικός ο απολογισμός με τους 7 βαθμούς; Είστε ικανοποιημένος;

"Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Στους υπολογισμούς που κάναμε στα 8 πρώτα ματς, για να είμαι ειλικρινής, θα έλεγα ότι θα ήμασταν πάρα πολύ καλά αν είχαμε 2-3 βαθμούς. Αφού έχουμε 7, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και συγχαρητήρια στα παιδιά".

- Πότε θα είναι έτοιμοι Κρισάντους - Ντακόλ;

"Αυτά τα δύο παιδιά είναι ακόμη πίσω. Έρχεται διακοπή, θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα φιλικό και να δούμε αν μπορέσουν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Είμαι βέβαια πολύ ευχαριστημένος και από τα παιδιά που ήδη αγωνίζονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με γκολάρα Μπλάζιτς η Λαμία, 1-0 τον Πανιώνιο
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ