ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Μεγάλη νίκη, πήραμε ένα σκορ που μας δίνει ελπίδες"

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία επικράτηση επί ενός μεγάλου αντιπάλου και επανέλαβε πως το Κύπελλο δεν είναι πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του.

Τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοση τους και τα στοιχεία που έδειξαν για να πάρουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός αφού συμφώνησε με τον Ουζουνίδη πως σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και πως η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη που δίνει ελπίδες στη Λαμία. Τόνισε όμως πως το Κύπελλο δεν είναι στόχος της ομάδας του.

"Συμφωνώ απόλυτα με τον Μαρίνο, σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Η τύχη και η δύναμη ήταν τα στοιχεία που θα έκριναν τη μορφή του αγώνα. Εμείς τα είχαμε και τα δύο στοιχεία και προηγηθήκαμε νωρίς, πήραμε ψυχολογία, ήμασταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες και καταφέραμε να κάνουμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία σπουδαία ομάδα στην Ελλάδα.

Εμείς πήραμε ένα σκορ που μας δίνει ελπίδες. Πρέπει να σας πω ότι για τη Λαμία, ο πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα το Κύπελλο είναι μία διαδικασία που δεν μας απασχολεί και μας αφορά, αλλά θέλαμε να κάνουμε μία νίκη, επειδή είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή.

Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, αλλά θα ξαναπώ ότι σε ένα τέτοιο γήπεδο, που δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε, είναι αλήθεια αυτά που είπε στην αρχή ο Ουζουνίδης. Εμείς βγήκαμε για προθέρμανση και αυτή κράτησε 10-15 λεπτά. Δεν περιμέναμε να γίνει το ματς.

Έγινε, νικήσαμε, πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στα παιδιά της Λαμίας. Θέλω να πω καλό κουράγιο στον Μαρίνο Ουζουνίδη".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ