ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Άλλες δύο μεταγραφές"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ασίγκμπα, Ισνάλδο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές προαννήγγειλε άλλες δύο μεταγραφές στη Λαμία, αναφέρθηκε στον Άστεριτς, στον Άρσε, αλλά και στα παιχνίδια με Αστέρα και Πανιώνιο.

Μετά τη νίκη σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, ανέφερε: "Μια πολύ σημαντική νίκη από πάρα πολλές απόψεις. Το σπουδαιότερο είναι η βαθμολογική σημασία που μας δίνει κάποιο αέρα και μας δίνει και καλή ψυχολογία. Είχαμε παιχνίδια που δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Η νίκη αυτή ήρθε απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο, που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

Έγινε καλή προσπάθεια από τα παιδιά. Δεν έχουμε καιρό να πανηγυρίσουμε, την Τετάρτη παίζουμε με Πανιώνιο και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας για την πολύ μεγάλη νίκη".

Για την 100ή του νίκη στην κατηγορία και αν είναι παράσημο:

"Δεν νομίζω ότι είναι παράσημο. Ο προπονητής πάντα δίνει λίγη σημασία σε αυτά τα στατιστικά. Αυτό που θέλει είναι να αγωνίζεται η ομάδα του με πάθος και να πετυχαίνει τους στόχους που βάζει η διοίκηση και ο κόσμος. Αν η ομάδα δεν πετύχει το στόχο της, δεν έχει καμία σημασία η νίκη. Αυτή η νίκη συνδυάστηκε και με τα γενέθλια του Αναστασιάδη που είναι ο αρχηγός της ομάδας".

Για το ματς κυπέλλου με Πανιώνιο:

"Θα το παλέψουμε. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι έχουμε πιθανότητες. Γνωρίζουμε ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε παίξει και με άλλες μεγάλες ομάδες και τα καταφέραμε".

Για τα μεταγραφικά:

"Νομίζω ότι δύο κινήσεις θα τις κάνουμε ακόμη. Ένας στο χώρο της άμυνας και ένας στην επίθεση. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους και περιμένουμε".

Για τον Άρσε:

"Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός ξένων στην ομάδα και περιμένουμε τον Άρσε. Έχουμε κάνει τα χαρτιά για τον Βουό να γίνει Πορτογάλος και να ελευθερωθεί θέση. Εξετάζουμε τον Άστσεριτς, αλλά παίκτες της Λαμίας είναι αυτοί που έχουν υπογράψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Καραγιάννη η Λαμία, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης
Το χέρι του Καραγιάννη που προκάλεσε αντιδράσεις στον Αστέρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ