ΛΑΜΙΑ

Στο "κάδρο" της Λαμίας και ο Άστσεριτς

Στο "κάδρο" της Λαμίας και ο Άστσεριτς

Εν αναμονή των εξελίξεων με Άρσε, η Λαμία "βλέπει" σύμφωνα με πληροφορίες και τον 26χρονο Σέρβο επιθετικό, Νίκολα Άστσεριτς. Ο Φερνάντο Γιορέντε Μάνιας στη λίστα για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Έτσι όπως τα "κατάφερε" η Λαμία - να αγωνίζεται δηλαδή σε δύο διοργανώσεις - χρειάζεται και έξτρα λύσεις. Κανείς δεν περίμενε στη Φθιώτιδα - πόσο μάλλον όταν η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό στους "16" - ότι οι "κυανόλευκοι" θα ήταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά δεν βάζει stop στα όνειρα για επιπλέον πρόοδο στη διοργάνωση. Στη Λαμία βρίσκεται ο Οτονιέλ Άρσε και μάλιστα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ.

Εν αναμονή των εξελίξεων με τον Μεξικανό, η ομάδα της Ρούμελης "βλέπει" και τον 26χρονο Σέρβο ύψους 1.93 Νίκολα Άστσεριτς. Ο Άστσεριτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες τις Ραντνίτσκι. Το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα κι έπειτα μετακόμισε στη Σλαβίγια Σεράγεβο.

Ακολούθησε η Λάκενμπαχ στην Αυστρία, η Ντόνι Σρεμ στη Σερβία, η Καστριότι Κρούγε στην Αλβανία, η Γκρμπαλ στη Σλοβενία, η Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και η Βοϊβοντίνα (επίσης στην πατρίδα του).

Το πρώτο μισό της περυσινής σεζόν τον βρήκε στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Τοκουσίμα Βόρτις, ενώ το δεύτερο στη Μάλτα με τη φανέλα της Βαλέτα.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΓΙΟΡΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πέρα από το κέντρο της άμυνας, η ομάδα της Φθιώτιδας θα ενισχυθεί και στο κέντρο. Μία από τις επιλογές που εξετάζονται για το χώρο της μεσαίας γραμμής είναι κι αυτή του 27χρονου μέσου Φερνάντο Γιορέντε Μάνιας.

Στο "κάδρο" της Λαμίας και ο Άστσεριτς

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ. Το 2012 τον βρήκε στη Σαμπαντέλ, όπου κάθισε μέχρι το 2015 όταν και μετακόμισε στην Μπούργος.

Το ίδιο έτος βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Συγκεκριμένα πήγε στη Ρουμανία για την Πόλι Τιμισοάρα και το 2016 τον βρήκε στην Πορτογαλία για την Μπελενένσες. Επέστρεψε στη Ρουμανία για την Πόλι Τιμισοάρα κι από πέρυσι επέστρεψε στην Ισπανία. Πρώτα για την Καρταχένα κι έπειτα για τη Μούρθια.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ