ΛΑΜΙΑ

Στην αποστολή οι αμφίβολοι Αναστασιάδης και Βουό

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό τους Ανέστη Αναστασιάδη και Πατρίκ Βουό. Αμφότεροι, ωστόσο, παραμένουν αμφίβολοι.

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό (3/12, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ανέστη Αναστασιάδη (θλάση) και Πατρίκ Βουό.

Τόσο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός των "κυανόλευκων", όσο και ο Ιβοριανός επιθετικός δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που νιώθουν και δεν είναι σίγουρο για πόσο μπορούν να αγωνιστούν.

Εκτός, φυσικά, είναι και ο Αλεσάντρε Ντακόλ, ο οποίος αναζητά με τη διοίκηση της ομάδας τη "χρυσή τομή" λύσης του συμβολαίου.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος και Βουό.

Στη φυσική της έδρα (ΔΑΚ) η Λαμία έχει δύο νίκες (απέναντι σε Πανιώνιο και Πλατανιά) και δύο ισοπαλίες (απέναντι σε Παναθηναϊκό και Κέρκυρα). Έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό (13 βαθμοί).

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ