ΛΑΜΙΑ

Στην αποστολή ο αμφίβολος Βάντερσον

Στην αποστολή ο αμφίβολος Βάντερσον

Ο Βάντερσον συμπεριελήφθη από τον Μπάμπη Τεννέ στην αποστολή της Λαμίας, αλλά παραμένει αμφίβολος. Εκτός οι Όμο και Καραγιάννης. Επέστρεψε κι ο Πριντέτα.

Ο Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας (14/4, 15:00) στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Super League Σουρωτή με τους δύο "κυανόλευκους" να επιδιώκουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν ταχύτερα την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε μερικώς τις ενοχλήσεις. Όχι πλήρως, ωστόσο, και παραμένει αμφίβολος. Εκτός είναι οι Όμο και Καραγιάννης, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό κι ο Πριντέτα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αντρονίκ, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλο και Μπούντνικ.

Η Λαμία κι ο Απόλλων Σμύρνης ισοβαθμούν στους 25 βαθμούς και βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων από την ζώνη υποβιβασμού και την Κέρκυρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ