ΛΑΜΙΑ

Στη λίστα της Λαμίας ο Εϊθμέντι

Στη λίστα της Λαμίας ο Εϊθμέντι

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Λαμία για την ενίσχυση κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι του 27χρονου Βάσκου εξτρέμ, Αλάιν Εϊθμέντι. (video)

Η Λαμία συνέτριψε με 4-1 τον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και μπορεί στη Φθιώτιδα να ζουν το όνειρό τους, αλλά παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός "τρέχει".

Την Τετάρτη (20/12) το Sport24.gr σας ενημέρωση για τον Αργεντινό Λεονάρντο Μπάιμα, ο οποίος θα δοκιμαστεί από την ομάδα της Φθιώτιδας μετά τις ολιγοήμερες διακοπές κι αν πείσει θα αποκτηθεί.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι του 27χρονου Βάσκου μέσου δεξιού εξτρέμ, Αλάιν Εϊθμέντι.

Ο Εϊθμέντι γεννήθηκε στις 10 Ιούνη του 1990 στο Μπεασαΐν και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Το 2011 μετακόμισε στην Μπιλμπάο, επέστρεψε στη Σοθιεδάδ και το 2013 πήγε στην Έιμπαρ.

Ακολούθησαν οι Λεγκανές, η Ρεάλ Ουνιόν και πέρυσι πέρασε για πρώτη φορά τα ισπανικά σύνορα για να αγωνιστεί στη Κύπρο και την ΑΕΛ (11 συμ). Το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν τον βρήκε στην πατρίδα του, Ισπανία, και τη Ράθινγκ Φερόλ (14 συμ. / 1 γκολ). Μετρά 61 συμμετοχές στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ