ΛΑΜΙΑ

Στη... γωνία για Μελίσσα η Λαμία

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Μελίσσας EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία αναζητά τερματοφύλακα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Νίκου Μελίσσα, που την περασμένη σεζόν έπαιζε δανεικός στη Σπάρτη.

Ο Βαγγέλης Πίτκας παρέμεινε στη Λαμία, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον Λουίτζι Τσέναμο. Ως εκ τούτου η ομάδα της Φθιώτιδας αναζητεί γκολκίπερ, ενόψει της συμμετοχής της στη Super League της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι ο Νίκος Μελίσσας.

Ο 24χρονος γκολκίπερ ανήκει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο η Λαμία έχει έρθει σε επαφή και περιμένει. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δανεικός στη Σπάρτη, με την οποία είχε θέση βασικού καταγράφοντας 26 συμμετοχές.

Με τον ΠΑΟΚ ο Μελίσσας έχει παίξει σε πέντε ματς την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στον Φωκικό το 2013-2014 (8 συμμετοχές στη Football League), αλλά και στον Ηρακλή Ψαχνών το 2014-2015 (21 συμμετοχές στη Football League).

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει απεγνωσμένα για τερματοφύλακα, αφού ο Γλύκος είναι τραυματίας, ενώ ο Μπρκιτς είναι υπ' ατμόν. Προφανώς και θα υπάρξει εξέλιξη όταν "θωρακιστεί" στα γκολπόστ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ