ΛΑΜΙΑ

Stand by για Λεοζίνιο η Λαμία

Stand by για Λεοζίνιο η Λαμία
Λεοζίνιο

Ο Λεοζίνιο είναι πιθανό να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ και η Λαμία είναι stand by για να κάνει την κίνησή της να τον αποκτήσει. Ο Βραζιλιάνος χαφ συνεργάστηκε με τον Μπάμπη Τεννέ στην Καλλονή.

Προ ημερών η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Λεοζίνιο, στην οποία ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα παρέδωσε εξουσιοδότηση στον μάνατζερ του Λεοζίνιο, Βέλα Τζούνιορ, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό".

Ο 32χρονος Λατινοαμερικανός είναι πιθανό να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από τους "βυσσινί". Αν πράγματι έτσι εξελιχθούν τα δεδομένα, τότε μία από τις ομάδες που φαίνεται πως θα κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του είναι η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να αποκτήσει ένα δεκάρι και ο Λεοζίνιο είναι ψηλά στη λίστα. Μάλιστα στην Καλλονή συνεργάστηκε με τον Μπάμπη Τεννέ τη σεζόν 2012-2013 και ο έμπειρος τεχνικός αρέσκεται να συνεργάζεται με παίκτες που έχει δουλέψει στο παρελθόν.

Ο Λεοζίνιο έχει καταγράψει εφέτος 14 συμμετοχές και έχει σημειώσει 2 γκολ. Στην Ελλάδα έχει περάσει και από ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Ηρακλή.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ