ΛΑΜΙΑ

Πήρε Τσέλιο, κράτησε Πίτκα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία αποκτά από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού τον 19χρονο μέσο, Ηλία Τσέλιο, ενώ ανανέωσε και τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Πίτκα όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (28/6) σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr ότι ο Βαγγέλης Πίτκας θα περνούσε την πόρτα των γραφείων της Πλατείας Ελευθερίας για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Φθιωτούς.

Κάτι το οποίο συνέβη και ο 33χρονος γκολκίπερ, ο οποίος είχε 24 συμμετοχές με τους "κυανόλευκους" στην περυσινή Stoiximan.gr Football League, θα υπερασπίζεται την εστία αυτών και στην παρθενική τους παρουσία στη Super League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα"

Παράλληλα, η ομάδα της Φθιώτιδας απέκτησε τον 19χρονο μέσο, Ηλία Τσέλιο, από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού. Γι' αυτό κι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του "Δικεφάλου". Αυτός είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στους "κυανόλευκους" με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση μετά και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ