ΛΑΜΙΑ

Πήρε Μπεν Τζεμιά η Λαμία

Πήρε Μπεν Τζεμιά η Λαμία

Η Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Τυνήσιο στόπερ, Σελίμ Μπεν Τζεμιά, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' τη βουλγαρική Βερέγια, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε συμφωνία με τον Τυνήσιο στόπερ, Σελίμ Μπεν Τζεμιά ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Λαμία. Ο 29χρονος αμυντικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' τη Βερέγια, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, και έδωσε τα χέρια με τους νεοφώτιστους για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μπεν Τζεμιά (1.86μ) γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1989 στη Γαλλία κι άρχισε την καριέρα του απ' τα τμήματα υποδομής της Τζένοα. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πάντοβα, Φροζινόνε, Red Star FC 93, Πετρολούλ, Άστρα, Λαβάλ και Σφασιέν, ενώ τον τελευταίο χρόνο φόρεσε τη φανέλα της Βαρέγια, με την οποία πραγματοποίησε φέτος 20 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Παράλληλα, είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Τυνησία.

Αυτή θα είναι η πέμπτη μεταγραφή για την ομάδα της Φθιώτιδας μετά τους Ορτέγκα, Βιτάλι Πριντέτα, Νίκολα Άστσεριτς και Έβγεν Μπούντνικ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" στα κορυφαία πρωταθλήματα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ