ΛΑΜΙΑ

Πέρασε ιατρικά ο Άστσεριτς στην Λαμία

Πέρασε ιατρικά ο Άστσεριτς στην Λαμία

Ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός, Νίκολα Άστσεριτς, πέρασε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Λαμία.

Παίκτης της Λαμίας πρέπει να θεωρείται ήδη ο 26χρονος Σέρβος, Νίκολα Άστσεριτς, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Άστσεριτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες τις Ραντνίτσκι. Το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα κι έπειτα μετακόμισε στη Σλαβίγια Σεράγεβο.

Ακολούθησε η Λάκενμπαχ στην Αυστρία, η Ντόνι Σρεμ στη Σερβία, η Καστριότι Κρούγε στην Αλβανία, η Γκρμπαλ στη Σλοβενία, η Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και η Βοϊβοντίνα (επίσης στην πατρίδα του).

Το πρώτο μισό της περυσινής σεζόν τον βρήκε στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Τοκουσίμα Βόρτις, ενώ το δεύτερο στη Μάλτα με τη φανέλα της Βαλέτα.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΤΑ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ

Η Λαμία κοιτάζει και την ενίσχυση της στην αμυντική της γραμμή και μάλιστα έχει στο στόχαστρο της έναν ποδοσφαιριστή από την Super League. Ο λόγος για τον Ουκρανό Βιτάλι Πριντέτα ο οποίος αγωνίζεται στον Πλατανιά.

Δεν αποκλείεται όπως και στη περίπτωση του Μπούτνικ ο 25χρονος αμυντικός να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα των Χανίων και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ