ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Μιλάω με Τεννέ κι άλλους προπονητές, έχουμε κλείσει παίκτες"

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παπαϊωάννου EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον Μπάμπη Τεννέ όσο και με άλλους τεχνικούς και ξεκαθάρισε ότι η Λαμία έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με 3 παίκτες.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο στη Λαμία. Μπορεί οι "κυανόλευκοι" να βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές (Δημούτσος, Πλιάτσικας, Πετρόπουλος), αλλά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας παραμένει ανοικτό.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στο "STAR Κεντρικής Ελλάδας", υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον Μπάμπη Τεννέ, όσο και με άλλους τεχνικούς, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με μερικούς παίκτες. Προανήγγειλε, ωστόσο, ότι θα διατηρηθεί ο κορμός της τρέχουσας σεζόν.

"Έχω ραντεβού με Τεννέ, μιλάω και με άλλους προπονητές. Θα παραμείνουν σχεδόν οι μισοί παίκτες από το περυσινό ρόστερ. Έχω έρθει σε συμφωνία με 2-3 τρεις παίκτες. Έχουμε κάνει 2-3 μεταγραφές και δεν τις ανακοινώνουμε ακόμη, κάτι που θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα τηλεοπτικά. Παράλληλα, θα φτιάξουμε και Κ15.

Στηρίζουμε τα Τμήματα Υποδομής μας και θα δημιουργήσουμε και Κ15, αν και είναι προαιρετικά. Θέλουμε ομάδες δορυφόρους να συνεργαστούμε. Χαιρετίζω την άνοδο της Στυλίδας και του Φωκικού στη Γ’ Εθνική, μακάρι να πάνε και στη Football League, θα υπάρξει συνεργασία με δανεικούς ποδοσφαιριστές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ