ΛΑΜΙΑ

Ναυλώνει λεωφορεία για Περιστέρι η Λαμία

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της Λαμίας ναυλώνει λεωφορεία για τους κατόχους διαρκείας με προορισμό το Περιστέρι και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Η Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Μάλιστα, αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς των Φθιωτών στην παρθενική τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα.

Κι αυτό γιατί το ΔΑΚ δεν είναι ακόμη έτοιμο. Οι Φθιωτοί θα ναυλώσουν λεωφορεία από την πόλη με προορισμό το Περιστέρι, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αυτό αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ποντίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση των έργων έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη έτσι ώστε η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση (τέταρτη αγωνιστική της Super League) να διεξαχθεί στη φυσική έδρα (ΔΑΚ Λαμίας).

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία και όλους τους συμπολίτες μας ότι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση μας, οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων ανεξαιρέτως των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που είναι απαραίτητες για την αδειοδότηση της ΠΑΕ από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, θα έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα, ώστε ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σε αυτό το δύσκολο κατασκευαστικά, πολύπλοκο και πολυδάπανο έργο που ολοκληρώνεται σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η δημοτική αρχή και, προσωπικά, ο Δήμαρχος Λαμιαίων Νίκος Σταυρογιάννης, έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και πέτυχε το σκοπό όλων μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η μικρή καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην παράδοση του στεγάστρου, παρά τη θέληση και την επίμονη επιδίωξη όλων, οφείλεται σε λόγους που έχουν σχέση με τις αυξημένες εγγυήσεις ασφάλειας, που επιβάλλεται να διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σήμερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη διευκόλυνση των φιλάθλων μας που διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, μισθώνοντας λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι το Σάββατο (26/8, 21:30), όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Γ. Ποντίκας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ